Zanimljivosti

Počinje jubilarni Mediteranski sajam

Jubilarni deseti tradicionalni Mediteranski sajam zdrave hrane i ljekovitog bilja održat će se i ove godine u hotelu Tirena od 21. do 24. ožujka uz bogat program.

Deseti po redu, Mediteranski sajam donosi tristotinjak izlagača iz dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, te više od 30 tisuća posjetitelja.

Ove godine sajam se orjentira na proširenje novim proizvodima kao što su hibridna i električna vozila, eko namještaj, odjevne predmete od prirodnih materijala, održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko – neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača, te podizanje kvailtete ekološki i tradicionalno uzgojenih proizvoda.
Također se nastavlja s predstavljanjem domaćih kvalitetnih proizvoda s promocijom znakova "izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta", uz edukativne okrugle stolove predavanja, prezentacija, te atraktivne kulturno-zabavne i grastronomske sadržaje.

Ova manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke i tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Uz organizatora agenciju Dubrovnik Sun d.o.o., suorganizatori su i Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Dubrovačka razvojna agencija d.o.o., Hrvatska gospodarska komora – ŽK Dubrovnik, Obrtnička komora DNŽ-e, Dubrovački centar za poduzetništvo, Regionalna razvojna agencija Dunea d.o.o., Humanitarna mirotvorna organizacija "Deša".

Pročitajte još

ALARM ZBOG ZMIJE Zatonski vatrogasci intervenirali zbog kravosasa

Dulist

‘GRADA GLADAN’ Važno je odrediti identitet naših javnih prostora

Dulist

Na Lokrumu izložba ‘Tehnologije u biologiji: šišmiši’

Dulist