Natrag
23.2.2019 06:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Počinje jubilarni Mediteranski sajam

20.3.2013 @ 9:34 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Jubilarni deseti tradicionalni Mediteranski sajam zdrave hrane i ljekovitog bilja održat će se i ove godine u hotelu Tirena od 21. do 24. ožujka uz bogat program.

Deseti po redu, Mediteranski sajam donosi tristotinjak izlagača iz dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, te više od 30 tisuća posjetitelja.

Ove godine sajam se orjentira na proširenje novim proizvodima kao što su hibridna i električna vozila, eko namještaj, odjevne predmete od prirodnih materijala, održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko – neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača, te podizanje kvailtete ekološki i tradicionalno uzgojenih proizvoda.
Također se nastavlja s predstavljanjem domaćih kvalitetnih proizvoda s promocijom znakova "izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta", uz edukativne okrugle stolove predavanja, prezentacija, te atraktivne kulturno-zabavne i grastronomske sadržaje.

Ova manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke i tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Uz organizatora agenciju Dubrovnik Sun d.o.o., suorganizatori su i Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Dubrovačka razvojna agencija d.o.o., Hrvatska gospodarska komora – ŽK Dubrovnik, Obrtnička komora DNŽ-e, Dubrovački centar za poduzetništvo, Regionalna razvojna agencija Dunea d.o.o., Humanitarna mirotvorna organizacija "Deša".

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana