Sport

POČINJE EUROPSKO PRVENSTVO Danas igraju Hrvatska i Srbija, pet Dubrovčana u ‘Barakudama’

POČINJE EUROPSKO PRVENSTVO Danas igraju Hrvatska i Srbija, pet Dubrovčana u 'Barakudama'

Europsko prvenstvo u vaterpolu otvara večerašnja derbi utakmica između Hrvatske i Srbije u beogradskoj Kombank areni koja je za ovu prigodu rasprodana.

Čak 12 tisuća ljubitelja vaterpola pratit će ovaj po svemu jedinstven doživljaj, a hrvatski reprezentativci s nestrpljenjem očekuju početak prve utakmice na Europskom prvenstvu koje se igra od 10. do 23. siječnja.

– Prvi dojmovi su i više nego dobri. Organizacija je na vrhunskom nivou, što nismo ni sumnjali kad je organizacija Europskog prvenstva u pitanju. Smještaj je dobar. Jutros smo odradili prvi i jedini trening koji smo odradili ovdje u areni pred sutrašnju utakmicu. Ovo zaista izgleda fascinantno i lijepo – kazao je jučer ususret derbiju izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska u grupi B iduću utamicu igra protiv Francuske u utorak, 12. siječnja u 16.45 sati, dok posljednju igra protiv Malte u četvrtak, 14. siječnja u 9.30 sati.

Za Hrvatsku na Europskom prvenstvu igraju: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist