Sport

Počinje ekipno prvenstvo grada u stolnom tenisu!

Počinje ekipno prvenstvo grada u stolnom tenisu!

U organizaciji STK Libertas Marinkolora u subotu, 26. listopada, mečevima 1. kola počinje 36. ekipno prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu.

Ove godine u ligi, koja se igra po sustavu 'svatko sa svakim' nastupa 12 ekipa raspoređenih u dvije skupine – 1.A i 1.B. U 1. kolu, u subotu, 26. listopada, u 1.A ligi igraju Umjetnici i OŠ Cavtat – Konavljanin, Marinkolor i Eurokarbon te Kliševo i Dr. Čolić. U 1.B ligi sastaju se Kapljica i Geoplan, Dubrovnik i Halo 92 te Šampinjoni i Lapad Kolor.
 
Inače, stolnoteniska sezona 2013./2014. trajat će 20 tjedana kroz četiri ciklusa od pet tjedana, s pauzama za Dan mrtvih (tjedan dana), Božić i Novu Godinu (tri tjedna). Prvo kolo zakazano je za subotu, 26. listopada, a posljednje 29. ožujka 2014. godine.
 
Nakon odigranih utakmica po skupinama, dvije posljednje plasirane ekipe (peta i šesta) iz 1.A lige prelaze u 1.B ligu, dok iz 1.B lige u 1.A ligu idu dvije prvoplasirane ekipe. Potom se igra novi krug 'svatko sa svakim'. Mečevi se igraju u dvorani Gospino polje te po dogovoru u dvoranama u Cavtatu, Kliševu, Grudi, Župi dubrovačkoj i Mokošici.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist