Natrag
23.6.2018 15:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Počinje 2. kolo Turnira na malih barica

8.7.2012 @ 8:57 Ana Prohaska Sport

Podijelite:

Na 'Malom Wembleyu' odigrane su sve utakmice prvoga kola, te je ujedno, današnjim danom, započelo natjecanje drugog kola 20. jubilarnog Turnira na malih barica 'Montovjerna 2012'.

U odigranih 35 utakmica postignuto je 125 pogodaka što je 3,5 po utakmici. U skupini
A vodeći su Orašac i APP sa po četiri boda, u skupini B momčad HC sigurnim korakom sa 6 bodova kroči prema šesnaestini finala, sa tri boda, drugi je Rock caffe Exit. Insomnia i Caffe bar 7sins predvode skupinu C sa jednom pobjedom, dok je u D skupini Konoba Maestral na
prvom mjestu sa tri boda, Filmaši i Ponton imaju po bod. Brkati slonovi, Negro Balotelli i Babin Kuk te Nautika osigurali su prve bodove u E odnosno F skupini. G skupinu predvodi Elektro team i Trsteno, a skupinu H momčad Gorica koja jedina ima tri boda kao i Pizzeria Panika, Strava team (skupina I) i Mane Hastra i Kod Rade u skupini J. Prve bodove su osigurali Petrunjela, Ura Nage (K skupina) te Crno polje u skupini L. Gospino polje, Crvena funjestra, Konoba Belin Žrnovo – o. Korčula, Fast food Gavun Taxi Stojić i Libertas Inženjering također spadaju u momčadi koje su upisale tri boda.

Danas se nastavlja natjecanje počevši sa prvom utakmicom koja je na rasporedu u 18 sat i 40 minuta kada se sastaju Daikin i Pizzeria Nemo Problemo. Na rasporedu je također sedam utakmica, kao i dan kasnije, u ponedjeljak, 9. srpnja.

Utorak, 10 srpnja je slobodan dan na turniru, a u srijedu, 11. srpnja ponovno će 14 momčadi istrčati na teren ''Mali Wembley'' u potrazi za novim bodovima.

Na službenoj stranici Društva te ujedno službenoj stranici Turnira (www.asdmontovjerna.com) možete pogledati rezultate svakoga dana natjecanja kao i poredak momčadi.

Uz uzbudljive utakmice na popularnom igralištu na dnu Čokolina, organizator se pobrinuo i za dodatne sadržaje koji će svakoga od posjetitelja zaintrigirati kvalitetom i cijenom.

Podsjetimo, na turnir se ove godine prijavilo rekordne 64 momčadi koje su podijeljene u 16 skupine, a u svakoj skupini su četiri momčadi. Dvije najbolje iz svake skupine osigurat će prolazak u šesnaestinu finala. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana