Natrag
18.2.2019 19:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Počelo prikupljanje hrane za ugrožene obitelji

13.2.2013 @ 17:27 Ana Prohaska Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

Caritas Dubrovačke biskupije i dubrovački trgovački lanac Pemo pokrenuli su humanitarnu akciju u kojoj će se tijekom korizme prikupljati hrana i drugi potrebni artikli za socijalno ugrožene obitelji i pojedince na području Dubrovačke biskupije.

Akcija je započela na Čistu srijedu 13. veljače u hipermarketu Pemo Centar u Vukovarskoj ulici, a prisutni su bili ravnatelj Caritasa mr. don Robert Čibarić i direktor Pema Nikola Butigan, kao i voditeljica komercijale Ana Goljc i voditeljica marketinga Tea Poluga koje su uručile početne priloge, te Pero Srijemse iz Caritasa.

Osim u hipermarketu Pemo Centar, građani će moći i u supermarketu Solitudo i supermarketu Močići u Konavlima, u za to predviđene košare, odložiti artikle koje žele darovati sugrađanima slabijeg imovinskog stanja. Djelatnici Caritasa će prikupljene proizvode nakon završene akcije podijeliti najpotrebnijima.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana