DuList IN

POČELI SU UPISI Očekuje vas nova plesna sezona uz Plesno rekreacijski studio Dubrovnik

POČELI SU UPISI Očekuje vas nova plesna sezona uz Plesno rekreacijski studio Dubrovnik

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik upisuje nove članove u sve svoje plesne programe za školsku 2018./2019. godinu. Riječ je o programima Zumba kids, Zumba teens i Le petit ballet Dubrovnik, koji su namijenjeni djeci i mladima od 5 do 18 godina.

-Upisi su krenuli, stoga požurite i predbilježite se! – navode iz Plesno rekreacijskog studija, a upisi će se obavljatii na četiri različite lokacije na kojima ovaj studio i održava svoje plesne programe: To su OŠ Župa dubrovačka (dvorana stare škole), OŠ Mokošica (mala dvorana škole) te u gradu na dvije lokacije: Gimnazija Dubrovnik (dvorana škole) i Lazareti (4. lađa).

-Pozivamo sve zainteresirane, buduće plesače i plesačice, da se pridruže našem uspješnom timu, jer nas očekuje nova, još uzbudljivija plesna sezona, koja nam donosi pregršt plesnih koreografija, zabavnih treninga, veselih druženja, novih poznanstva, plesnih predstava, putovanja, natjecanja i mnogobrojnih nastupa. Postani i ti član našeg uspješnog plesnog tima, dio jedne velike rasplesane obitelji! – pozivaju sve male i velike buduće plesače iz Plesno
rekreacijskog studija..

Informacije o plesnim programima, predbilježbama i upisima možete dobiti na broj: 092 131 4867.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist