Natrag
23.3.2019 01:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

POČELI SU UPISI Očekuje vas nova plesna sezona uz Plesno rekreacijski studio Dubrovnik

11.9.2018 @ 21:29 Dulist dulist IN
4;4

Podijelite:

Plesno rekreacijski studio Dubrovnik upisuje nove članove u sve svoje plesne programe za školsku 2018./2019. godinu. Riječ je o programima Zumba kids, Zumba teens i Le petit ballet Dubrovnik, koji su namijenjeni djeci i mladima od 5 do 18 godina.

-Upisi su krenuli, stoga požurite i predbilježite se! – navode iz Plesno rekreacijskog studija, a upisi će se obavljatii na četiri različite lokacije na kojima ovaj studio i održava svoje plesne programe: To su OŠ Župa dubrovačka (dvorana stare škole), OŠ Mokošica (mala dvorana škole) te u gradu na dvije lokacije: Gimnazija Dubrovnik (dvorana škole) i Lazareti (4. lađa).

-Pozivamo sve zainteresirane, buduće plesače i plesačice, da se pridruže našem uspješnom timu, jer nas očekuje nova, još uzbudljivija plesna sezona, koja nam donosi pregršt plesnih koreografija, zabavnih treninga, veselih druženja, novih poznanstva, plesnih predstava, putovanja, natjecanja i mnogobrojnih nastupa. Postani i ti član našeg uspješnog plesnog tima, dio jedne velike rasplesane obitelji! – pozivaju sve male i velike buduće plesače iz Plesno
rekreacijskog studija..

Informacije o plesnim programima, predbilježbama i upisima možete dobiti na broj: 092 131 4867.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana