Natrag
18.2.2019 15:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

Počeli radovi na kanalizaciji za Slano

22.3.2013 @ 11:43 Andrea Falkoni Račić Aktualno
3;3

Podijelite:

Radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Slano faza II otvoreni su ovog utorka u Slanomu, u prisustvu općinskog načelnika Nikole Knežića i njegovih suradnika kao i izvođača radova tvrtke AQUATERM iz Karlovca te nadzornih inženjera iz tvrtke IGH.

Projekt izgradnje kanalizacijskog sustava obuhvaća sve dijelove mjesta Slano koji do sada nisu bili obuhvaćeni i iznosi ukupno 5.500 m cjevovoda s dvije nove crpne stanice.

Vrijednost radova iznosi oko 11 milijuna kuna, a financiranje je osigurano od strane EU fonda IPARD i proračuna općine Dubrovačko primorje, a radovi će se izvoditi u roku od 14 mjeseci.

Ovaj projekt ima posebnu važnost za Slano kao i za cijelu općinu jer će se nakon njegove izgradnje staviti van snage cijeli niz crnih jama koje su sada bile u funkciji te će se unaprijediti kompletna komunalna infrastruktura kao i turistička ponuda. Također će se osigurati i dobri uvjeti za buduća ulaganja, kako u turizam tako i u ostale djelatnosti kojima je potrebna ovakva komunalna infrastruktura.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana