Natrag
26.4.2018 17:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Počela akcija ‘Podijelimo radost Božića’: Još uvijek možete pomoći!

17.12.2016 @ 14:16 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Humanitarna akcija ‘Podijelimo radost Božića’ započela je u subotu, 17. prosinca, na Brsaljama na Pilama, a koja za cilj ima uljepšati Božićne blagdane stanovnicima sisačkog kraja, točnije mjesta Vojnić i Gvozd. Već od devet sati brojni sugrađani su donosili pakete, a u prikupljanju pomoći uz ostale su se pridružili Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županije. Okupljene je na Pilama obišao i dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.

Akcija se održava desetu godinu za redom, a ove godine organizira je Caritas Dubrovačke biskupije. U jutarnjim satima uz djelatnike Caritasa i brojne volontere u pakiranju i slaganju paketa pomogli su i mladi iz župe sv. Mihajla Lapad, zajedno sa župnikom don Robertom Ćibarićem i župnim vikarom don Marinkom Šljviićem, te mladi koji ovog vikenda sudjeluju na temeljnoj formaciji za animatore Dubrovačke biskupije ali i sestre franjevke od Bezgrešnog začeća s Danača.

Svi koji žele pomoći potrebitima sisačkog kraja i uljepšati im Božićne blagdane svoje pakete s namirnicama (ulje, šećer, brašno, tjestenina, riža, konzervirana hrana, kava, slatkiši, čokolada) mogu donijeti danas, 17. prosinca, do 16 sati ili sutra, nedjelja 18. prosinca, od 9 do 13 sati na Pile, nakon čega će kamion s paketima krenuti prema Vojniću i Gvozdu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana