Natrag
18.2.2019 19:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pobjede favorita u Stolnoteniskoj ligi

16.12.2013 @ 15:09 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

U dubrovačkoj stolnoteniskoj ligi proteklog vikenda odigrano je 7. kolo, a u 1-A ligi sve utakmice završile su pobjedama favorita.

Meč između ekipa Dr. Čolić i OŠ Cavtat Konavljanin bila je neizvjesna tek do 3:3. Međutim, OŠ Cavtat Konavljanin 'ubacuje u višu brzinu' i s četiri boda za redom rješava utakmicu. U drugim dvjema utakmicama očekivane pobjede zabilježili su Kliševo i Marinkolor.

U 1-B ligi ekipa Umjetnika sjajnom izvedbom je dokazala da zaslužuje mjesto u 1-A ligi. Lapad Kolor nije imao nikakvu šansu za bolji rezultat. U drugoj utakmici Dubrovnik je svladao kapljicu sa 7:3, dok je u trećem meču pobjedu odnijela ekipa Halo 92, i to zato što domaćin susreta, Eurokarbon, nije voditelju lige do kraja roka dostavio zapisnik s utakmice.
 

Rezultati 7. kola

1-A liga:
Dr. Čolić – OŠ Cavtat Konavljanin 3:7
Kliševo – Šampinjoni 9:1
Marinkolor – Geoplan 8:2

1-B liga:
Lapad Kolor – Umjetnici 0:10
Eurokarbon – Halo 92 0:10
Dubrovnik – Kapljica 7:3

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana