Natrag
20.2.2019 02:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Po karte za Lokrum od 10 kuna u ured Rezervata

27.6.2013 @ 11:44 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Nekolicina građana Dubrovnika žalila nam se kako kada žele otići na otok Lokrum s Libertasovim pokazom za 10 kuna, umjesto na mul moraju po karte ići u ured Rezervata Lokrum na Pločama, što im otežava odlazak na kupanje.

Pomoćnica ravnatelja za promidžbu i razvoj Kristina Ćurčija rekla nam je kako radnim danom od 7 sati  i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta  građani mogu uzeti kartu za Lokrum od 10 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza i računa u uredu na Pločama, te subotom od 9 do 12 sati, a svi oni koji nakon 15 sati i 30 minuta krenu za Lokrum to mogu učiniti u Lugarevoj kućici.

– U uredu svejedno kupuju abonamente. Sada smo otvorili još jedan punkt, a to je Lugareva kućica, tako da i tamo mogu kupiti sve od abonamenata do karata od 10 kuna uz predočenje Libertasovog pokaza i računa – naglasila je dodavši kako tom prigodom ne mogu kupiti više karata uz predočenje Libertasovog pokaza.

– To bi stvaralo prostor za zloupotrebe – zaključila je Ćurčija.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana