Aktualno

PO IZBORU PACIJENATA Ovo su dubrovački najdoktori 2018.

Portal najdoktor.com objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u 2018. godini. Na popisu, koji se objavljuje pet godina, i ove godine našli su se liječnici s dubrovačkog područja.

Tako su najboljima s područja Dubrovnika proglašeni gastroenterolog Miloš Lalovac, ginekolozi Zoran Tešanović i Zoran Cikatić, kirurg Darko Krstov, liječnici obiteljske medicine Mario Čurlin i Dragana Adžović-Andrić i stomatolog Miroslav Korda. Najboljom pedijatricom iz Dubrovnika proglašena je Ivona Brbora iako je još prošle godine dala otkaz i napustila ambulantu na Pločama.

-Nastavljamo s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava pacijenata stvaramo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već sedam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava, a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima – ističu s portala najdoktor.com. Kriteriji za popis najboljih doktora su ukupna broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

-Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata – navode na ovom portalu.

Pročitajte još

UZ 25. OBLJETNICU OLUJE Upriličena izložba i predavanje u tvrđavi Imperial

Dulist

‘VIDIMO SE 2021.’ Otkazan i dubrovački triatlon!

Dulist

LOPUDSKO ZDANJE Villa Vilina dobila nove bogate i slavne vlasnike

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija