Aktualno

PO IZBORU PACIJENATA Ovo su dubrovački najdoktori 2018.

Portal najdoktor.com objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u 2018. godini. Na popisu, koji se objavljuje pet godina, i ove godine našli su se liječnici s dubrovačkog područja.

Tako su najboljima s područja Dubrovnika proglašeni gastroenterolog Miloš Lalovac, ginekolozi Zoran Tešanović i Zoran Cikatić, kirurg Darko Krstov, liječnici obiteljske medicine Mario Čurlin i Dragana Adžović-Andrić i stomatolog Miroslav Korda. Najboljom pedijatricom iz Dubrovnika proglašena je Ivona Brbora iako je još prošle godine dala otkaz i napustila ambulantu na Pločama.

-Nastavljamo s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava pacijenata stvaramo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već sedam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava, a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima – ističu s portala najdoktor.com. Kriteriji za popis najboljih doktora su ukupna broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

-Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata – navode na ovom portalu.

Pročitajte još

UGAŠEN POŽAR POVIŠE ZATONA Na terenu dežura 20 vatrogasaca

Dulist

NJIMA MINISTARSKE PLAĆE Vatrogasci i piloti kanadera su pravi heroji. Oni vole svoju zemlju

Dulist

POVIJESNA JEZGRA Euronet sluša konzervatore, mijenja izgled bankomata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija