Natrag
18.2.2019 17:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Plesni tečaj s Tonijem Vrdoljakom

21.11.2013 @ 23:53 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Plesni studio 3V u goste dovodi Tonija Vrdoljaka plesača iz Splita koji je i u Hrvatskoj i izvan Hrvatske priznat na urbanoj plesnoj sceni.

Uspješno surađuje i sa menadžerom Justina Biebera, te mnogobrojnim licima europske scene. Vrdoljak će plesne radionice održati 23. i 24. studenog u prostorijama plesnog studija 3V (Josipa Kosora 22, Hladnica).

Detaljnije informacije i upite možete pronaći na facebook stranici “Plesni studio 3v”, na broj mobitela 091/722-8134 (Toni Vrdoljak) ili mail tonivrdoljak2@gmail.com.

Inače, Vrdoljak je imao priliku školovati i odrađivati osobne radionice u svojoj organizaciji na mnogobrojnim festivalima preko EDF organizacije. Po priznanjima je 1. u državi u organizaciji Cro dancea, 1. na europskim natjecanjima u organizaciji EDF i 7. u svijetu na organiziranim natjecanjima EDF-a.

Radi ograničenog broja prijava, svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt broj) pošaljite na mail: tonivrdoljak2@gmail.com

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana