DuList IN

PLESNI STUDIO LAZARETI Dubrovačke plesačice briljirale na PRO Dance Challengeu!

PLESNI STUDIO LAZARETI Dubrovačke plesačice briljirale na PRO Dance Challengeu!

Plesni studio Lazareti sudjelovao je na međunarodnom plesnom natjecanju PRO Dance Challenge koje se održalo ove nedjelje, 2. travnja u Mostaru.

Predstavili su se s tri koreografije – Halleluyah, Thriller i Prison Break i osvojili izvrsne rezultate: Thriller – kategorija MTV – Djeca 2/ formacija, prvo mjesto u kategoriji, te posebna nagrada za najbolju koreografiju i izvedbu cijelog natjecanja u uzrastu Mini, Djeca 1 i Djeca 2; Halleluyah – kategorija Moderni balet – Djeca 1/mala grupa, prvo mjesto; Prison Break – kategorija Open – Djeca 2/produkcija, prvo mjesto.

-Naša junior grupa tek je od ove godine krenula na natjecanja pa smo ih odlučili ovim natjecanjem u Mostaru pripremiti za Interdancefest u Sarajevu koji nam stiže u 4. mjesecu, ostvarili smo zaista sjajne rezultate – rekla je Zrinka Japunčić, voditeljica Plesnog studija Lazareti.

Senior grupa koja nas je navikla na sjajne rezultate, javljaju iz Plesnog studija Lazareti, ovog puta nije se natjecala.

-Oni vrijedno rade i spremaju se za Sarajevo, ali i za natjecanje u Zagrebu na koje idu u svibnju. Također su neki od njih putovali danas u Mostar te ohrabrivali i navijali za mlađe članice njihovog studija – rekli su iz Plesnog studija Lazareti, a mi im čestitamo i želimo puno uspjeha na daljnjim natjecanjima.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist