Natrag
25.4.2019 23:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI Dubrovačke plesačice briljirale na PRO Dance Challengeu!

2.4.2017 @ 19:09 Dulist dulist IN
15;15

Podijelite:

Plesni studio Lazareti sudjelovao je na međunarodnom plesnom natjecanju PRO Dance Challenge koje se održalo ove nedjelje, 2. travnja u Mostaru.

Predstavili su se s tri koreografije – Halleluyah, Thriller i Prison Break i osvojili izvrsne rezultate: Thriller – kategorija MTV – Djeca 2/ formacija, prvo mjesto u kategoriji, te posebna nagrada za najbolju koreografiju i izvedbu cijelog natjecanja u uzrastu Mini, Djeca 1 i Djeca 2; Halleluyah – kategorija Moderni balet – Djeca 1/mala grupa, prvo mjesto; Prison Break – kategorija Open – Djeca 2/produkcija, prvo mjesto.

-Naša junior grupa tek je od ove godine krenula na natjecanja pa smo ih odlučili ovim natjecanjem u Mostaru pripremiti za Interdancefest u Sarajevu koji nam stiže u 4. mjesecu, ostvarili smo zaista sjajne rezultate – rekla je Zrinka Japunčić, voditeljica Plesnog studija Lazareti.

Senior grupa koja nas je navikla na sjajne rezultate, javljaju iz Plesnog studija Lazareti, ovog puta nije se natjecala.

-Oni vrijedno rade i spremaju se za Sarajevo, ali i za natjecanje u Zagrebu na koje idu u svibnju. Također su neki od njih putovali danas u Mostar te ohrabrivali i navijali za mlađe članice njihovog studija – rekli su iz Plesnog studija Lazareti, a mi im čestitamo i želimo puno uspjeha na daljnjim natjecanjima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana