DuList IN

Plesačice PSL-a ‘pomele’ na prestižnom međunarodnom natjecanju

Članice Plesnog studija Lazareti na povratku su iz Zagreba gdje su uz natjecatelje iz 50 zemalja nastupile na International dance open Zagreb.

Dubrovkinje su ostvarile zavidne rezultate u kategoriji ‘Contemporary group seniors’ koreografijom ‘Scream’ osvojivši 1. mjesto. Njihov uspjeh ponovile su u ‘Modern trio seniors-u’ PSL-iknje koreografijom ‘Survivor’ te ‘Modern group mini kids’ s ‘Dream catchers-om’.
Pak u kategoriji ‘Modern group seniors’ s ‘Heart of darkness’ dosegle su visoku treću poziciju, a u ‘Modern duo kids’ s ‘Rather be’ šestu, odnosno u ‘Modern solo kids’ sa ‘Secrets’ desetu.

U sekciji natjecanja ‘IBFF Fit kid championship’ u kategorijima ‘Acro dance formation youth’ i ‘Acro dance formation juniors’ s koreografijama ‘Lion king’ i ‘Geometrija’ plesačice PSL-a opet su izvojevale pobjedu, dok su u ‘Acro dance group kids’ sa ‘Scary clowns’ ostale drugoplasirane.

Svjetsko prvenstvo u Fit kidsu i dječjem fitnessu te International Dance Open Zagreb 2019 održava se od 9. do 12. svibnja u velikoj i maloj dvorani Sportskog doma. Domaćin i organizator su klub Bambi Kids koji je pod IBFF Fit kids svjetskim savezom. Posrijedi je jedno od najvećih plesnih natjecanja u Europi i svijetu na kojem se pleše po nekoliko kola da bih se došlo do finala. 20 najboljih koreografija odabrali su suci, a one će se u nedjelju, 12. svibnja s početkom u 17 sati boriti za glavnu nagradu u iznosu od 36 tisuća kuna.

Pročitajte još

Darija Mikulandra u nesvakidašnjoj kreaciji poznate dizajnerice

Dulist

PREMIJERA Priča o Orlandu kroz plesne pokrete Conviva oduševila i velike i male

Dulist.hr

VEČER KOMEDIJE NA KAMPUSU Nasmijte se do suza sa Željkom Pervanom

Dulist