Politika

PLENKOVIĆ U ORAŠCU U desetoj izbornoj jedinici kolege se vode ključnim načelima dubrovačke diplomacije

Dubrovačko-neretvanska županija je jedna od naših najvažnijih županijskih organizacija koja postiže sjajne rezultate i koja predano radi za sve naše sugrađanke i sugrađane, bilo na županijskoj ili na razini gradova i općina. Puno je projekata koje Vlada podupire, puno je europskih projekata koje kontinuirano realiziramo u ovom dijelu Hrvatske. Nakon što smo vidjeli gradilište Pelješkog mosta, večeras ćemo razgovarati o nizu aktivnosti kako još unaprijediti kvalitetu života svih koji žive na krajnjem jugu Hrvatske. Zahvaljujem gospodinu Bačiću, predsjedniku naše županijske organizacije, županu, gradonačelnicima i svim ostalim dužnosnicima koji su večeras ovdje – istaknuo je ovog ponedjeljka u Vrtovima sunca predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ususret proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i predsjednika Gradskih i Općinskih organizacija HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Nakratko se našalio s novinarima, kazavši kako nije odavno imao ovako ‘jednostavne izjave’. Odgovorio je, naime, tek na dva postavljena pitanja. Jedno od njih bilo je nada li se još da će Damir Krstičević nositi listu X izborne jedinice.

– Jučer sam istaknuo, on je dio tima, računamo na njega. Ima još vremena, kad se vratim s ove turneje po Dalmaciji ćemo se ozbiljnije početi baviti tim pitanjem – istaknuo je Plenković. Drugi pitanje ticalo se sastava liste, na kojoj nekoliko mjesta uvijek nađu imena naše županije.

– Moji kolege ovdje imaju jako dobro iskustvo, uvijek su obazrivi, pažljivi, vode se ključnim načelima dubrovačke diplomacije. Ne smije se nitko uvrijediti – siguran sam da će i Dubrovnik i otoci i Neretva dobiti adekvatno mjesto na listama i ovaj put – zaključio je premijer izjave za medije pred sjednicu.

 

 

 

 

 

Pročitajte još

PARLAMENTARNI IZBORI U Dubrovačko-neretvanskoj županiji najveća izlaznost

Dulist

[IZBORI 2020.] MATO FRANKOVIĆ Birači znaju da kriza nije vrijeme za eksperimente nego za dokazane ljude

Dulist

MOSTOVCI POZIVAJU BIRAČE Izađite na izbore i borite se za sebe, svoj dom i obitelj. Glasajte za promjene

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija