Politika

PLENKOVIĆ: Sutra u 9 sati krećemo raditi za Hrvatsku

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković zahvalio je u svome obraćanju nakon premoćne pobjede na parlamentarnim izborima svima koji su dali glas i iskazali povjerenje HDZ-u, ali i onima koji su izišli na glasanje bez obzira kojoj su opciji priklonili svoj glas.

-To je demokracija, iskaz volje naroda, o smjeru u kojem treba ići Hrvatska. Ovakav rezultat HDZ-a ne samo da je velik, nego obvezuje. Imali smo težak mandat, pun iskušenja, a izazovi koji su pred nama su još i veći. Takve okolnosti zahtijevaju rad, energiju, entuzijazam, požrtvovnost, znanje i iskustvo. Sve smo to nastojali sintetizirati u našem pogramu i ljudima na našim listama. Ovakva potpora je za nas velika obveza i svakog dana iduće četiri godine vodit ćemo o njoj računa jer Hrvatska treba rješenja i za gospodarstvo i za javnozdravstvene izazove, jačanje institucija, ljudskih i manjinskih prava – rekao je Plenković te je naglasio kako Hrvatska treba i Vladu koje će baštiniti novi moderni suverenizam.

-Mi smo posljednjih godina postavili HDZ na ono mjesto političkog spektra gdje ga je Tuđman uvijek stavljao i želio. Želim zahvaliti i svima koji su radili na izbornoj strategiji, koji su pratili raspoloženje birača, koji su pratili istraživanja. Ova pobjeda nam daje za pravo da budemo malo veseli, opušteni. Sutra ujutro u 9 sati krećemo svi zajedno kao i do sada svim srcem raditi za Hrvatsku – naglasio je u svome obraćanju Plenković.

Foto: Facebook/HDZ

Pročitajte još

NOVI CRODEMOSKOP HDZ uvjerljivo prvi, SDP i Domovinski pokret dodatno ‘potonuli’

Dulist

ŽUPANIJSKI VIJEĆNIK MARKO GILJAČA Uzalud županu legitimitet i legalitet kad se dogodi pomor stonskih kamenica

Andrea Falkoni Račić

Već 2024. godine mogli bismo imati novu dvoranu za Svjetsko rukometno prvenstvo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija