Grad

Plaže u Zatonu, Suđurđu i na Kalamoti ‘skockane’ za kupače

Radovi na uređenju i sanaciji javnih kupališta i plaža o kojima skrbi Grad Dubrovnik primakle su se kraju. Kako javljaju iz gradske uprave, na plažama Zaton Orsan, Zaton Soline i Vrbica radilo se na nasipanju i poravnavanju žala, kao i na kupalištu ispred restorana Ankora na kojem je osim toga postavljena i nova kabina te tabla upozorenja.
Nove table upozorenja su također dobile plaže Štikovica, Zaton Bat i Brsečine, dok je na Koločepu na pješačkoj stazi predjela Placet uređen prilaz i skalini.
U pripremi je još postavljanje tuševa na području Zatona, Lozice i Vrbice.
Iz Grada podsjećaju kako su u prethodnom razdoblju završene sanacije kupališta Belvedere, Porporela, Šulić, Danče, Bellevue, Štikovica, Brsečine, Zaton Bunica, Hawaii u Orašcu te na pet kupališta u Mokošici. Ukupna investicija Grada Dubrovnika u svrhu uređenja plaža, kupališta i pristupa moru u 2019. godini iznosi 2.5 milijuna kuna.

Pročitajte još

STARE GUME, ŽELJEZO, BOCE… Vrijedni ronioci čistili podmorje u portu

Dulist

FRANKOVIĆ UZ DAN DRŽAVNOSTI: ‘Zajedništvom i jedinstvom možemo puno toga postići’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija