Natrag
19.2.2019 12:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

PLAY DRZIC! U subotu u kinu Slavica “Venere i Adon”

8.8.2014 @ 14:04 Dulist Kultura

Podijelite:

U subotu, 9.kolovoza u 20 sati u Kinu Slavica održat će se predstava “Venere i Adon”, nastala u okviru Ljetne kazališne radionice PLAY DRZIC!

Ljetnu kazališnu radionicu i ove godine organizira Kazališni studio, umjetnička organizacija koja je od 2001. do 2011. djelovala sa sjedištem u Dubrovniku.

– Počevši od ovoga ljeta, svake ćemo godine nastojati okupljati mlade u radu na Držićevim djelima. Nastojanje je da se mladi najneposrednije upoznaju s najvrjednijim aspektima vlastite baštine kako bi bili njihovi kvalitetni promotori i propitivači. Govoreći o pedagoškoj dimenziji cijeloga projekta, želimo otvoriti kreativan prostor za individualni razvoj svakog mladog pojedinca, kao i promicati ideje timskog rada, zajedništva i odgovornosti kao poželjne i pozitivne sastavnice kolektiva – kazala je akademska glumica Nerma Kreso-Kavain o projektu koji sufinancira Grad Dubrovnik.

Predstava koja traje nešto manje od uru vremena će, dakle, biti rezultat trotjednog radnog druženja u Kazališnom studiju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana