Aktualno

‘PLAVCI’ POZIVAJU Građani, predložite lokacije za nadzor brzine

'PLAVCI' POZIVAJU Građani, predložite lokacije za nadzor brzine

Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

Akcija će se provoditi 18./19. travnja kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine pozivamo građane da od danas, 4. travnja do 12. travnja 2018. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadirati brzinu kretanja vozila.

-Svoje prijedloge možete dostaviti na našu e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine. Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama. Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanja ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu – poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist