Natrag
19.1.2019 17:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Plava zastava i ove se godine vijori na plaži hotela Valamar Dubrovnik President

5.6.2017 @ 18:18 Dulist Aktualno
3;3

Podijelite:

Plava zastava, prestižno međunarodno ekološko priznanje za čistoću i uređenje plaža, danas je 16. put svečano podignuta na plaži hotela Valamar Dubrovnik President.

Plava zastava na ovoj se plaži ponosno vijori još od 2002. godine, kada je prvi put dodijeljena nekoj dubrovačkoj hotelskoj plaži.

Plaža hotela Valamar Dubrovnik President i ove je godine ispunila zahtjevne kriterije koji su preduvjet dobivanja Plave zastave koju u Hrvatskoj dodjeljuje Pokret Lijepa naša, a odnose se na sigurnosne uvjete boravka na plaži i u moru te kompletnu uređenost plaže.

Osim samog uređenja plaže, postavljanja tornja za spasitelje, zapošljavanja profesionalno obučenih spasitelja, održavanja visokih higijenskih kriterija i osiguravanja sanitarnih prostora za osobe s invaliditetom na plaži se kontinuirano posvećuje pažnja kontroli čistoće mora, koja je jedan od najvažnijih uvjeta za dobivanje ovog vrijednog međunarodnog priznanja.

Plavu zastavu podigao je spasitelj plaže uz predstavnika ronilačkog kluba Abbys, a uz prigodno čašćenje svečanosti su nazočili brojni prijatelji kao i gosti hotela.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana