Natrag
23.3.2019 03:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Platforma bez granica

19.4.2012 @ 0:05 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

„Umjetnost i mladost ne poznaju granice“ naziv je kulturne manifestacije koju danas u 18:30 sati ispred Gradske kavane organizira Sveučilišni radio UNIDU.

U dijelu umjetničkog programa nastupaju Vilma Reljić, performerica iz Splita, vizualni umjetnik Goran Škofić iz Pule, Goran Tadić, pjesnik iz Novog Sada te dubrovački pjesnik Galaktički vapaj.
 
Ideja UNIDU radija za budućnost, osim informiranja javnosti jest i preuzeti ulogu community radija koji bi služio svojim građanima kao platforma za javno izražavanje i okupljanje. U skladu s tim kulturna redakcija povodom obljetnice 50. emisije Manifesto (kulturnog tjednika) organizira ovaj događaj čiji je cilj ujedinjenje i harmonizacija političkih i kulturnih institucija, individualnih umjetnika, masovnih medija te civilnog građanstva u smislu produkcije javnog dobra, humanitarnog pristupa na dostupnost kulture, širenje kulturnih i individualnih različitosti te promocija lokalnih institucija kao društveno odgovornih čimbenika.
 
U slučaju lošeg vremena manifestacija će se održati u Taverni Arsenal u sklopu Gradske kavane. Svim posjetiteljima ulaz je besplatan.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana