Zanimljivosti

Platforma bez granica

Platforma bez granica

„Umjetnost i mladost ne poznaju granice“ naziv je kulturne manifestacije koju danas u 18:30 sati ispred Gradske kavane organizira Sveučilišni radio UNIDU.

U dijelu umjetničkog programa nastupaju Vilma Reljić, performerica iz Splita, vizualni umjetnik Goran Škofić iz Pule, Goran Tadić, pjesnik iz Novog Sada te dubrovački pjesnik Galaktički vapaj.
 
Ideja UNIDU radija za budućnost, osim informiranja javnosti jest i preuzeti ulogu community radija koji bi služio svojim građanima kao platforma za javno izražavanje i okupljanje. U skladu s tim kulturna redakcija povodom obljetnice 50. emisije Manifesto (kulturnog tjednika) organizira ovaj događaj čiji je cilj ujedinjenje i harmonizacija političkih i kulturnih institucija, individualnih umjetnika, masovnih medija te civilnog građanstva u smislu produkcije javnog dobra, humanitarnog pristupa na dostupnost kulture, širenje kulturnih i individualnih različitosti te promocija lokalnih institucija kao društveno odgovornih čimbenika.
 
U slučaju lošeg vremena manifestacija će se održati u Taverni Arsenal u sklopu Gradske kavane. Svim posjetiteljima ulaz je besplatan.

 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist