Natrag
24.4.2019 02:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Planinari i ovu nedjelju pozivaju na Sniježnicu

14.3.2012 @ 17:11 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Hvatsko planinarsko društvo Dubrovnik i idućeg će vikenda nastaviti s markiranjem staza na području planine Sniježnice u Konavlima.

Naime, u nedjelju 11. ožujka dubrovački planinari markirali su i očistili stazu Kuna Konavoska – Glogova spilja, a ove će se nedjelje, ako vremenski uvjeti budu povoljni, markiranje u potpunosti dovršiti do samog vrha Sniježnice (vrh Sv. Ilija 1234 m n/v).

HPD Dubrovnik planira očistiti i markirati planinarske staze Kuna Konavoska – Njivice – Šilješki, kao i grebensku stazu vrh Sv. Ilija – Ledenice. Markiranje pješačkih staza obavljaju isključivo markacisti HPD Dubrovnik osposobljeni prema programu Komisije za planinarske putove Hrvatskog planinarskog saveza, navode iz ovog društva.

Prijevoz do Kune konavoske je vlastitim vozilima, okupljanje u Planinarskoj kući Škola Kuna Konavoska očekuje se u 09 sati. Od opreme treba ponijeti standardnu planinarsku opremu u skladu s prognozom, nožice za kidanje grana, kosijere, pile, te rukavice za rad. I naravno u ruksak staviti hranu i piće.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana