Sport

PK Jugu pet medalja u Zadru

PK Jugu pet medalja u Zadru

Plivači PK Juga ostvarili su odlične rezultate na 5. međunarodnom mitingu „Sveti Krševan“, koji se u organizaciji Plivačkog kluba Zadar proteklog vikenda održao u tom gradu, a inače se računa kao HPS miniGRAND PRIX.

Adriana Marinović (rođ. 2002.) osvojila je zlatnu medalju u disciplini 100 metara leptir te srebrnu medalju u disciplini 200 metara leptir. Ujedno je isplivala A normu za nastup na državnom prvenstvu u disciplinama 100 i 200 metara slobodno te 100 i 200 metara leptir. Doris Radošević (rođ. 2003.) osvojila je dva srebra, po jedno u disciplinama 100 i 200 metara leptir. Petra Čikato (rođ. 2003.) u Zadru je isplivala broncu na 400 metara mješovito.

– Graciji Filipović je nedostajalo 19 stotinki do A norme na 200 leđno, a svi ostali su plivali svoje osobne rekorde – rekao je trener Andrej Drobac.

Za Plivački klub Jug u Zadru su nastupili Đivo Matović, Filip Zalović, Mihaela Hapan, Mihaela Đuho, Adriana Marinović, Gracija Filipović, Doris Radošević i Petra Čikato pod vodstvom trenera Andreja Drobca.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist