Sport

Pituri izborili finale za prvaka Hrvatske!

Pituri izborili finale za prvaka Hrvatske!

Slavlje u Gospinom polju! Stolnotenisači Libertas Marinkolora izborili su u četvrtak navečer finale prvaka Hrvatske za natjecateljsku sezonu 2018./19.

Pituri su u Gospinom polju slavili u trećem polufinalnom susretu protiv GSTK Zagreba rezultatom 4:2. Prvi finalni susret na rasporedu je u nedjelju, 7. travnja s početkom u 17 sati kada Pituri u Gospinom polju dočekuju Starr iz Varaždina. Ovo je inače Piturima peto uzastopno finale.

U prvom susretu GSTK Zagreb je na svom terenu priredio iznenađenje i slavio s 4:3, no sljedeća dva Libertas Marinkolor je pokazao zašto je favorit u ovoj polufinalnoj seriji iako Pituri nisu mogli računati na ozljeđenog Juzbašića. U drugom susretu Pituri su pobijedili 4:1, a finale su izborili pobjedom 4:2. Junak Pitura svakako je Miho Simović koji je u sva tri susreta polufinala bio nepremostiva prepreka za Zagrepčane ostvarivši svih šest pojedinačnih pobjeda. Za razliku od prvog meča u posljednja dva susreta u Dubrovniku Simović i Japec su bili bolji i u igri parova.

Podržite u nedjelju naše Piture na putu do titule prvaka Hrvatske!

LIBERTAS MARINKOLOR – ZAGREB 4:2

Simović – Zovko 3:0 (4, 9, 7)
Juzbašić – Maglić 0:3 (bb)
Japec – Fučec 2:3 (-9, -6, 5, 9, -10)
Simović/Japec – Maglić/Fučec 3:0 (5, 7, 4)
Simović – Maglić 3:1 (6, 6, -6, 7)
Japec – Zovko 3:0 (11, 8, 8)

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist