Sport

PING PONG LIGA Počelo 42. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

PING PONG LIGA Počelo 42. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

Počelo je 42. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu.

Prvenstvo se igra u dvije lige. Prva liga broji 11 ekipa i igra se u dva kruga, odnosno 22 kola. U 2. ligi postoji 8 ekipa i igraju kroz 3. kruga, odnosno kroz ukupno 21 kolo.

Prva liga
Nakon 1. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor, OŠ Cavtat Konavljanin i Soul caffe s osvojenih 2 boda. Najbolji pojedinci su Marko Šarić (Marinkolor), Robert Kralj (Aragosa travel) i Milo Stražičić (Soul caffe).Najbolji parovi su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U prvom kolu ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U pobjedničkoj ekipi Vlaho Car i Jurica Prpić isto tako donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Lidija Vranješ i Marko Venier donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede. Josip Martinović i Marko Venier donijeli su pobjedu u paru za ekipu Marinkolora.

Ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović. U pobjedničkoj ekipi Josip Dedo ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi dvije pobjede donio je Maro Šimunović dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Marijo Obrovac. U derbiju prvog kola prevagu je ponijela utakmica parova gdje je ekipa Aragosa travel bila uspješnija.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić donio je dvije pojedinačne pobjede, isto bez izgubljenog seta te jednim osvojenim poenom manje od Ante Jupeka dok je Marinko Matulović ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Damir Gleđ.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Pavlom Radonić. U pobjedničkoj ekipi Pavle Radonić i Božo Čavala donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede.

U prvom kolu ekipa Srđ je bila slobodna.

Druga liga
Nakon 1. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe The dream team, Ceresit i Tropic Thunder s osvojenih 2 boda. Najbolji pojedinci su Antonio Maslać (The dream team), Ivan Bule (Ceresit) i Dragan Bodiroga (Tropic Thunder). Najbolji parovi su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Goran Brajković / Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) i Ivan Bule / Mario Mozara (Ceresit).

Ekipa JUB pobijedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Ivan Ban (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 1 pojedinačnu pobjedu uz jedan izgubljeni set. U pobjedničkoj ekipi Luka Kulaš (JUB) ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu uz 2 izgubljena seta, dok su Franko Torić i Laura Mozara ostvarili svaki po jednu pjedinačnu pobjedu i isto tako po jednu partiju su izgubili, ali su njih dvoje donijeli pobjedu u paru koja je i u konačnici donijeli ukupnu pobjedu ekipi JUB. U poraženoj ekipi po jednu pobjedu, pored Bana, donijeli Antonio Bećir i Petar Radonić.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Dragan Bodiroga (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Goran Brajković, Slobodan Ljepava i Dubravko Andrijić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru ekipi Tropic Thunder donijeli su Goran Brajković i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ivan Radonić.

Ekipa Cersit pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Ivan Bule (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Mariom Mozara. U pobjedničkoj ekipi Mario Mozara, Vinko Ivičević i Šimun Lukačević ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Antonio Maslać (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu donijeli su Nora Bećir, Sandra Đurišić, Antun Pendo i Petra Raos.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist