Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati osmog kola!

PING PONG LIGA Ovo su rezultati osmog kola!

Odigrano je osmo kolo Prve i Druge lige 42. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu te su ekipe postigle sljedeće rezultate.

Ekipa Dr. Čolić pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Filipa, Ante Jupek donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Marinko Matulović donio jednu pojedinačnu pobjedu, s tim da su Ante Jupek i Filip Mikulić svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Marijo Obrovac.

Ekipa OŠ Savtat Konavljanin pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Vlaha Cara, Vedran Đurđević donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Jurica Prpić donio isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz tri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Marka Šarića, Marko Venier i Barbara Vlahović donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede uz svako po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Siniša Desnica donio je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je Ivo Miličić donijo jednu pojedinačnu pobjedu kao i pobjedu u paru koju su ostvarili Milan Rezo i Ivo Miličić. U poraženoj ekipi, pored dvije pojedinačne pobjede Roberta Kralja, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Goran Raspopović.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Mila Stražičića, Božo Čavala i Ivo Šarić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

U osmom kolu ekipa Lapad kolor je bila slobodna.

Nakon 8. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 15 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 14 kao i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 14 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 8. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 8. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

U 8. kolu Druge lige postignuti su sljedeći rezultati:

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Dragan Bodiroga, Dubravko Andrijić i Slobodan Ljepava donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu dok su pobjedu u paru donijeli Dragan Bodiroga i Goran Brajković. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donijela je Ivona Protrka.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Petra Raos (The dream team) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Sandra Đurišić, Nora Bećir i Antonla Maslać donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić.

Ekipa JUB pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Baldo Dobrašin (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi Laura Mozara, Luka Kulaš i Franko Torić donijeli su svako po jednu pojedinačnu pobjedu dok su pobjedu u paru donijeli Luka Kulaš i Laura Mozara. U poraženoj ekipi, pored dvije pojedinačne pobjede koje je donio Baldo Dobrašin, jednu pojedinačnu pobjedu donio je Mario Đuka.

Ekipa Ceresit pobijedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi još su Ivan Bule, Šimun Lukačević i Patrik Soldo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu dobili su Šimun Lukačević i Patrik Soldo. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Dominik Zglav.

Nakon 8. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa The dream team s osvojenih 16 bodova, Ceresit se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 15 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 14 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 8. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Sandra Đurišić (The dream team).

Najbolji parovi nakon 8. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist