Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 6. kola!

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 6. kola!

Nakon 6. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin i Marinkolor s osvojenih svaki po 12 bodova i Dubrovnik s osvojenih 10 bodova.

U šestom kolu 1 lige ekipa Dubrovnik pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Antonio Giron, Marijo Obrovac i Maro Šimunović ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu, pri čemu su Marijo Obrovac i Maro Šimunović svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. U poraženoj ekipi, pored igrača utakmice još je Ivo Šarić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Ekipa Soul caffe ovu utakmicu igrala je bez trećeg igrača pri čemu se dvije partije izgubljene bez igre.

Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Srđ rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Dariom Petkovićem. U pobjedničkoj ekipi Marinko Matulović i Dario Petković ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Dvije pojedinačne pobjede za poraženu ekipu ostvario je Ivo Miličić, bez izgubljenog seta, ali s nešto slabijim skorom osvojenih poena u odnosu na najboljeg igrača utakmice. U ovoj zanimljivoj utakmici desio se jedan rijetko viđen rezultat u utakmici između Marinka Matulovića (Dr Čolić) i Branka Golika (Srđ) pri čemu je treći set Marinko dobio rezultatom 32 : 30, gdje je pobjednik odlučen nakon postignuta 62 poena.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier ostvario je 2 pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Lidija Vranješ i Joško Martinović ostvarili svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. Dvije pojedinačne pobjede za poraženu ekipu ostvario je Robert Kralj.

Ekipa Šampinjoni ZLD pobjedila je ekipu Samo lagano rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Miho Drobac (Šampinjoni ZLD) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe je prepustio tri seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Ivanom Simovićem. U pobjedničkoj ekipi Pepo Deranja i Ivan Simović ostvarili su svaki jednu pojedinačnu pobjedu. Pojedinačne pobjede za poraženu ekipu ostvarili su Ivan Cetinić i Vjeran Čović.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Matejem Butiganom. U pobjedničkoj ekipi Jurica Prpić ostvario je 2 pojedinačne pobjede, s 2 izgubljena seta, dok je Matej Butigan ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Jedinu pojedinačnu pobjedu za poraženu ekipu ostvario je Jure Volarević.

Najbolji pojedinci nakon 6. kola su Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 6. kola su Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ).

U šestom kolu 2 lige ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Bruno Soldo (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Bornom Ramljakom. U pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je i Teo Kasač uz tri izgubljena seta, dok je jednu pojedinačnu pobjedu donio Borna Ramljak. Poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Juraj Hrćan.

Ekipa OŠ Gruda Ljuta pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Mario Đuka (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu donijeli su Maro Dobrašin, Matija Dimnić i Antonio Maslać. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Maro Dobrašin i Antonio Maslać. Poraženoj ekipi, pored 2 pojedinačne pobjede najboljeg igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu donio je i Antonio Bećir.

Ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Shaolin express) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Ademom Gušićem. U pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donijeli su Goran Brajković (bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena) i Adem Gušić (jedan izgubljeni set).

Ekipa OŠ Gruda Popovići pobjedila je ekipu Jub rezultatom 7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Petra Raos (OŠ Gruda Popovići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Antun Pendo, Antonio Pavlić, Nora Bećir i Sandra Đurišić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić. Poražena ekipa igrala je sa dva igrača pri čemu su partije trećeg igrača izgubljene bez igre.

Nakon 6. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Lapad kolor s 12, na drugom mjestu Luka Sorkočević s 11 dok je na trećem mjestu ekipa Shaolin express s osvojenih 10 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 6. kola su Bruno Soldo (Lapad kolor), Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) i Slobodan Ljepava (Shaolin express).

Najbolji parovi nakon 6. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići), Andrej Hrćan / Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) i Teo Kasač / Bruno Soldo (Lapad kolor).

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist