Sport

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

Odigrano je četvrto kolo Prve i Druge lige 42. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 4. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Milanom Rezo. U pobjedničkoj ekipi Siniša Desnica, Branko Golik i Milan Rezo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pobjedu donio je Joško Martinović.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Ivo Šarić donio je isto tako dvije pobjede uz dva izgubljena seta dok je Pavle Radonić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Pavle Radonić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi jednu pobjedu donio je Ivan Simović.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U pobjedničkoj ekipi Vlaho Car i Jurica Prpić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede uz svaki po dva izgubljena seta.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Orlando rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede, ali uz 2 izgubljena seta dok je Lidija Vranješ donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Jure Volarević.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Antom Jupek. U pobjedničkoj ekipi Ante Jupek donio je dvije pojedinačne pobjede, uz dva izgubljena seta dok je Marinko Matulović ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Robert Kralj.

U četvrtom kolu ekipa Luka Sorkočević je bila slobodna.

Nakon 4. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih maksimalnih 8 bodova, druga je ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 7 bodova i treća je ekipa Soul caffe s osvojenih 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Ante Jupek (Dr Čolić) i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Robert Kralj / Goran Raspopović (Aragosa travel).

U 4. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu JUB rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustila je tri seta. U pobjedničkoj ekipi Vinko Ivičević, Šimun Lukačević i Patrik Soldo ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru pobjedničkoj ekipi donijeli su Šimun Lukačević i Patrik Soldo. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Luka Kulaš.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Antun Pendo (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Antonio Maslać donio je isto tako dvije pobjede uz dva izgubljena seta dok je Nora Bećir donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

Ekipa XYZ pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 6:1. Najbolja igračica susreta bila je Marija Štaka (XYZ) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Leona Čupić, Ivona Protrka i Ivan Radonić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru su donijeli Ivona Protrka i Ivan Radonić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Baldo Dobrašin.

Ekipa Tropic Thunder pobijedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Dubravkom Andrijić. U pobjedničkoj ekipi Dubravko Andrijić i Goran Brajković donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede svaki bez izgubljenog seta ali nešto slabijim omjerom dobivenih poena.

Nakon 4. kola u 2. Ligi na prva dva mjesta nalaze se ekipe Tropic Thunder i The dream team s osvojenih 8 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Ceresit s osvojenih 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Antonio Maslać (The dream team) i Goran Brajković (Tropic Thunder).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit) i Ivona Protrka / Ivan Radonić (XYZ).

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist