Sport

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor i Soul caffe u finalu

'PING PONG' LIGA Marinkolor i Soul caffe u finalu

U gradskoj stolnoteniskoj ligi odigrano je polufinale doigravanja za prvaka, u kojima su Marinkolor i Soulcaffe izborili mjesto u finalu.

Marinkolor je OŠ Cavtat Konavljanin izbacio s 2:1 u mečevima. Najprije je Marinkolor slavio s 5:2, potom su Cavtaćani uzvratili s 5:0, a u trećem meču Marinkolor je upisao drugu pobjedu (5:0) te izborio plasman u finale 39. Prvenstva Dubrovnika. Drugi sudionik finala je Soul caffe, koji je bio dvaput s po 5:1 uspješniji od Geoplana.

U 2. ligi odigrano je 19. kolo. Dubrovnik je sa 6:4 svladao Samo lagano, Luka Sorkočević je s 8:2 dobio Lapad Kolor, dok meč Eurokarbona i OŠ Grude nije odigran zbog spriječenosti Konavljana. Dubrovnik je vodeća drugoligaška momčad s 53 boda, dva više od Luke Sorkočevića te 11 više od Eurokarbona.

Najbolji pojedinci nakon 19. kola su igrači Dubrovnika Kemal Halilović, Frano Martić i Maroje Lalić, a najbolji parovi Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik), Andrej i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) te Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda).

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist