Natrag
19.2.2019 16:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Philippu F. Hochhuthu još uvijek ni traga ni glasa

26.6.2013 @ 9:17 Nikša Miletić Crna kronika

Podijelite:

Prošlo je točno mjesec dana od nestanka mladog njemačkog turista Philippa F. Hochhutha.

Njegov nestanak prijavljen je nakon što se po subotnjem izlasku nije vratio u hotel u kojem je odsjeo, a do danas nije pronađen.
Hochhuth je visok 165 centimetara, tamno kestenjaste kose i smeđih očiju. U vrijeme nestanka bio je odjeven u plavu majicu i hlače. Nosio je tamno plave kožne cipele.

Divljao na zadnjem izlasku

Nakon nestanka malo po malo počeli su izlaziti na vidjelo detalji i okolnosti njegovih posljednjih poznatih trenutaka. Kako je svjedočio i potpisnik ovih redaka, Hochhutha su izbacili iz jednog dubrovačkog noćnog kluba u stanju vidnog pijanstva i šoka, potom je pokušao napasti djevojku koja mu je ponudila pomoć, da bi zatim otrčao u park pokraj dubrovačke Gimnazija. Tamo se rukama vješao o građevinske skele s kojih je skočio/pao na parkirane automobile, a nakon toga zatrčao se u smjeru Komarde. Tamo je posljednji put viđen, na kišnu subotnju noć u kojoj je k tome puhao i popriličan vjetar.

U Gradu na turniru

Philipp je u Dubrovnik došao na tadašnji veliki pokeraški turnir težak 100 tisuća eura, a njegovo ime nije bilo nepoznato u svijetu online i običnih kartaških turnira koje je već ranije u nekoliko navrata osvajao. Nažalost, nestao je dan uoči dubrovačkog na kojem se stoga nije ni pojavio.
U potragu za njim uključio se svojedobno i GSS, ronioci, brod Lučke kapetanije angažiran je odmah u noći nestanka, ali Philippu još uvijek ni traga ni glasa, stoga PU dubrovačko-neretvanske mole građane ukoliko posjeduju informacije o ovoj osobi da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana