Natrag
17.2.2019 14:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Petrunjela Pavić je državna prvakinja u judu!

25.5.2013 @ 21:50 Mia Njavro Sport

Podijelite:

Petrunjela Pavić iz Judo Kluba Župa dubrovačka osvojila je naslov državne prvakinje  na prvenstvu za dječake i djevojčice do 14 godina koje je održano u dvorani Mladosti u Rijeci 25. svibnja.

Pod vodstvom trenera Ivana Oberana i Ivice Didića, Petrunjela je bila najbolja u kategoriji do 48 kilograma, a do naslova prvakinje je došla ostvarivši četiri pobjede u isto toliko borbi.

Ove godine već je ostvarila uspjeh na još dva državna prvenstva. Bila je treća u kategoriji do 44 kg na kadetskom prvenstvu i u istoj kategoriji također treća i na mlađe kadetskom.
Laura Žutac, koja je također članica kluba Župa Dubrovačka, osvojila je brončanu medalju na održanom prvenstvu u Rijeci. Ženska ekipa kluba Župa Dubrovačka ostvarila je treće mjesto u ženskoj konkurenciji.
Dvije medalje osvojili su i članovi Judo kluba Dubrovnik, i to Mihaela Đuho srebro u kategoriji do 32 kilograma te broncu Erika Marušić u kategoriji do 28 kilograma u kojoj su bile tri natjecateljice.
Članovi Judo kluba Dubrovnik 1966. su izborili tri bronce. Treći su bili Patrik Prigl u kategoriji preko 60 kilograma s 5 pobjeda i jednim porazom, Bruna Bilić u kategoriji do 52 kilograma i Anđela Violić u kategoriji do 57 kilograma. Obje su imale po četiri borbe te zabilježile tri pobjede i poraz.
Na prvenstvu su nastupili još i Judo klub Ura Nage, Judo klub Slano i Judo klub Konavle Cavtat.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana