Politika

PETROV Imamo ime premijera, ali…

PETROV Imamo ime premijera, ali...

Lider Mosta Božo Petrov je ovu nedjelju nakon završetka pregovora sa SDP-ovom koalicijom kazao kako HDZ-u daju oš 24 sata za razmotriti odluku, kako je kazao Petrov, ‘radi prava jednakosti’.

Zoran Milanović je samo poručio da će čekati do sutra.
– Zajedničko tijelo saborskih zastupnika i članova Nacionalnog vijeća donijelo odluku, da zbog prava jednakosti, jednako kao što smo dali određeno dodatno vrijeme koaliciji Hrvatska raste nakon njihovog odgovora iz Glavnog odbora, da se ipak predomisle, isto tako smo dali sada dodatno 24 sata zbog tog razloga i Domoljubnoj koaliciji. Nadamo se da će prihvatiti poziv, a na kraju, to je njihova odluka – kazao je Petrov a prenosi Jutarnji list.

Petrov je kazao i to kako su se unutar MOSTa usuglasili tko će biti premijer, ali do kraja pregovora javnost neće saznati ime.

Most nezavisnih lista pozvao je Hrvatsku demokratsku zajednicu i Domoljubnu koaliciju da se do ponedjeljka, 21. prosinca do 16 sati očituju žele li se uključiti u započeti proces, ali bez ikakvih dodatnih uvjeta koji bi mijenjali dokument koji su već potpisale dvije strane, priopćeno je u nedjelju poslijepodne iz Mosta, koji objašnjava kako dodatno vrijeme HDZ-u daje kao što je dao i SDP-ovoj koaliciji nakon odluka njihovih tijela da ne pristupe trojnom formiranju Hrvatskog sabora i vlade.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist