Aktualno

Peticija za ponavljanje referenduma o EU

"Referendumski ustanak" prikuplja potpise za raspisivanje referenduma za ponavljanju referenduma o ulasku Hrvatske u EU, zabrani prometovanja i prodaje genetički modificiranih organizama, poništenju prethodne privatizacije te zabrani rasprodaje prostora, resursa i imovine Hrvatske.

Potpisi se prikupljaju u 43 grada na 85 lokacija, a organizator je građanska incijativa "Referendumski ustanak". Predsjednik Odbora birača građanske inicijative Zoran Mihajlović je na konferenciji za novinare pozvao građane da do 27.veljače, kada se završava prikupljanje potpisa, iziđu u što većem broju, te dodao da je za održavanje referenduma potrebno oko 370 tisuća potpisa građana koji imaju biračko pravo.

– Organizacijski odbor Referendumskog ustanka smatra da je potrebno ponoviti referendum oko ulaska Hrvatske u EU, s obzirom na to da je prekršen i Ustav i zakon kada je bio prvi referendum, ali i zbog promjena okolnosti u EU – kazao je Mihajlović.

 

Pročitajte još

U SRCU SEZONE Evo koje Libertasove linije neće voziti vikendima i blagdanima!

Dulist

‘DANI SPOJENIH SEMAFORA’ Kolone kroz Župu, naoružajte se strpljenjem

Dulist

FRANKOVIĆ I DALJE ČVRSTOG STAVA Nema suradnje s Trebinjem bez isprike

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija