Sport

Pet jugaša u reprezentaciji

Pet jugaša u reprezentaciji

Izbornik Ivica Tucak objavio je popis pozvanih igrača za pripreme uoči Mediteranskih igara i Svjetskog prvenstva!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okuplja se ovih dana u Zagrebu. Nakon završenog nacionalnog prvenstva reprezentaciju očekuju intenzivne pripreme uoči nadolazećih Mediteranskih igara, te krune ovogodišnje sezone Svjetskog prvenstva u Barceloni. Izbornik Ivica Tucak objavio je popis igrača koji su pozvani na pripreme.

“Pozvao sam igrače za koje smatram da su u ovom trenutku najbolje rješenje za ciljeve koje smo si zadali za ovu godinu, a to je prije svega Svjetsko prvenstvo u Barceloni, osvajanje medalja i ostanak u vrhu svjetskog vaterpola. Dodatno nas je poremetila ozljeda Ivana Buljubašića pa smo sada na bekovskim pozicijama u odnosu na London ostali samo na Bušlji. No, bez obzira na sve nedaće, pokušat ćemo kreirati dobru atmosferu u reprezentaciji kao glavni i osnovni preduvjet za osvajanje medalja.” – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Četiri jugaša

Na pripreme su pozvani golmani Josip Pavić, Marko Bijač i Duje Jelovina, centri Nikša Dobud, Fran Paškvalin i Ivan Krapić, bekovi Andro Bušlje, Ivan i Kristijan Milaković te Luka Lončar, vanjski igrači Maro Joković, Sandro Sukno, Paulo Obradović, Petar Muslim, Anđelo Šetka, Duje Živković, Ante Vukičević i Luka Bukić. Reprezentaciji će se, ovisno o potrebama, priključiti i golman Ivan Marcelić i bek Marko Macan.

“S veseljem očekujemo početak priprema i nadolazeća natjecanja. Pred nama su veliki ciljevi, reprezentacija diše kao jedan i vjerujemo da možemo do vrhunskih rezultata.” – izjavio je kapetan i prvi golman reprezentacije Josip Pavić.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist