Natrag
25.5.2018 22:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

PERRONE NAKON TRIJUMFA ‘Bili smo dobri, ali najvažnije je da imamo tri ‘punta”

30.11.2016 @ 21:55 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Bila je teška utakmica, jer smo puno bili bez utakmica u Ligi prvaka. Ovo je ipak potpuno drukčije nego Regionalna liga ili Kup. Bili smo dobri i najvažnije da imamo tri ‘punta’ – izjavio je prvi strijelac utakmice Felipe Perrone (četiri pogotka) nakon slavlja Juga nad Egerom 10:6 u Gružu u srijedu navečer.

-Eger ima odličnu ekipu. Nama je sad drukčija situacija, jer ove godine znamo kako igrati s njima i što trebamo raditi kako bismo igrali dobro. Igramo sustav kao prošle godine, a kad igramo tako onda smo dobri. Teške su utakmice pred nama, tako da ovo večeras već moramo zaboraviti – rekao je Perrone.

-Mi smo podigli formu za ovih dvadeset dana, ali ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Želimo i nadamo se dobrim rezultatima – dodao je sjajni Brazilac.

-Ovo je Liga prvaka, a Eger je jedna od najboljih mađarskih i europskih klubova. Imaju vrlo tešku ligu, a nama je ovo bila prva teška utakmica. Dolazi nam Recco, poslije putujemo u Barcelonu. Imamo 11 utakmica u 22 dana. Ovo je bila tek prva utakmica i bilo je bitno pobijediti kod kuće. Četiri razlike je odličan rezultat. Nismo očekivali toliku razliku, ali igrali smo sjajnu obranu s koncentracijom svih 32 minute. Presretni smo s rezultatom – kazao je Xavi Garcia, strijelac dva pogotka.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana