Natrag
20.2.2019 04:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Perinić posjetio DVD Zaton

6.12.2013 @ 22:27 Mia Njavro Aktualno
5;5

Podijelite:

Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić, u sklopu radne posjete Dubrovniku, posjetio je u petak, 6. prosinca Dobrovoljno vatrogasno društvo Zaton.

Predsjednik DVD Zaton Emilio Puljizević izvijestio je o djelovanju pripadnika DVD Zaton u protupožarnoj sezoni te o popunjenosti  ljudstvom i opremljenosti društva. Tom je prigodom ravnatelj Perinić obišao radne prostorije i vozni park upoznavši se s ljudskim i tehničkih potencijalnima društva.

DVD Zaton okuplja 60-ak članova, među kojima vrijedi posebno istaknuti 25 članova vatrogasne mladeži, kao i 30 operativnih vatrogasaca. Društvo je ove godine obilježilo 40 godina postojanja i već se višestruko dokazalo u akcijama sprječavanja širenja vatrene stihije i jedno je od najstarijih dobrovoljnih vatrogasnih društava na području grada Dubrovnika.

Sastanku su nazočili, uz ravnatelja Jadrana Perinića, Stjepan Simović županijski vatrogasni zapovjednik, Goran Violić pročelnik PUZS Dubrovnik, Nikša Ivančević tajnik DVD Zaton i dobrovoljni vatrogasci.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana