Aktualno

Perić: Imam snimak i borit ću se s njima!

Perić: Imam snimak i borit ću se s njima!

Porezni inspektori čini se ne prežu pred ničim kako bi ispunili svoju misiju zatvaranja objekata koje procjene da ne poštuju porezne zakone. Jedan takav slučaj dogodio se prije dva dana kada je prema riječima Stjepana Perića jedan porezni inspektor,

vođen željom da zatvori slastičarnu praktički pobjegao kako ne bi dobio račun za kuglu sladoleda.

– Način na koji je gospodin nastupio je katastorfa, na sreću ja imam taj snimak i mogu reći da je to užas i zastrašujuće kako se ponašaju – kaže Perić vlasnik slastičarne Gossip na Stradunu kojem je porezni inspektor u noći otvaranja ljetnih igara izdao rješenje o pečaćenju objekta.

– On je ušao i' iz ruke je bilo', praktički je djelatnici gurnuo novac u ruku. Uzeo je sladoled i isti čas se okreće i napušta lokal. Cura je otkucala račun, ali njega tu već nije bilo – kaže Perić ogorčen činjenicom da se isti 'klijent vratio nakon dvije minute sa značkom'.

– Rekao je da nije dobio račun, cura mu ga je pokazala. On je shvatio da je ta kulgla sladoleda otipkana, samo on račun nije uzeo. Tako je jasno da oni idu na zastrašivanje. Trebaju im spektakli, jer žele zatvarati prostore na Stradunu – kaže Perić.

– Ja imam video snimak i borit ću se s njima, i vjerojatno će me zatvoriti, ali vidjet ćemo kako će sve ovo završiti – zaključuje on te dodaje kako ne može vjerovati da se nešto ovakvo može dogoditi.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist