Natrag
18.3.2019 23:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Perak u zatvoru!

8.2.2012 @ 14:06 Barbara Đurasović Aktualno
2;2

Podijelite:

Maro Perak već je mjesec dana u zatvoru. Kako ekskluzivno donosi novi broj tjednika duList, dubrovački ultimate fight borac

i predsjednik Ultimate Fight Cluba 'Gladiator' od 9. siječnja 2012. godine u dubrovačkom je zatvoru, na izdržavanju kazne zatvora u trajanju od 6 mjeseci.

– Osuđenik Maro Perak, sin Đura iz Dubrovnika, a koji je presudom Općinskog suda u Dubrovniku od 16. svibnja 2011., a koja odluka je preinačena presudom Županijskog suda u Rijeci od 7. rujna 2011. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, zbog kaznenih djela iz čl. 98. u vezi sa čl. 102. i čl. 99. st. 1. KZ, stupio je na izdržavanje kazne zatvora dana 9. siječnja 2012. i to u Zatvor u Dubrovniku – odgovorio je na upit duLista zamjenik glasnogovornice Županijskog suda u Dubrovniku, sudac Đorđo Benussi.
 
Nepravomoćnom presudom Općinskog suda u Dubrovniku Maro Perak je, prisjetimo se, zbog sukoba, koji se u listopadu 2009. godine dogodio u blizini tadašnjeg noćnog kluba Factory, bio proglašen krivim za teško ozljeđivanje dviju maloljetnih i jedne mlađe punoljetne osobe. Izrečena mu je jedinstvena kazna zatvora od šest mjeseci, koju je Općinski sud u Dubrovniku zamijenio radom za opće dobro na slobodi u trajanju od 60 radnih dana uvažavajući niz olakotnih okolnosti.

No, Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku uložilo je žalbu na nepravomoćnu presudu, predmet je dodijeljen Županijskom sudu u Rijeci, koji je nepravomoćnu uvjetnu presudu preinačio na vremensku kaznu od šest mjeseci zatvora.
 

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana