Sport

PERAK SPREMAN ZA KRYLOVA ‘Idem meč odraditi muški pa slavimo kad dođem doma’

PERAK SPREMAN ZA KRYLOVA 'Idem meč odraditi muški pa slavimo kad dođem doma'

Idem meč odraditi muški pa slavimo kad dođem doma – napisao je na svom Facebook profilu dubrovački MMA borac Maro ‘Mean Machine’ Perak uoči subotnjeg meča protiv Ukrajinca Nikite Krylova u Donjecku.

-Borba je u subotu i glavni sam meč večeri. Sve su karte prodane. Bit će otprilike 26 000 ljudi na stadionu. Sutra je javni trening, a u petak vaganje i presica. Pozdrav svima i hvala vam na podršci. Lijepo spavajte. Moj protivnik neće jer mu se smijem ima tri dana da ga iznerviram – poručio je 34-godišnji Dubrovčanin (omjer 26-7-1).

Podsjetimo, Peraku će s druge strane biti 25-godišnji Krylov, inače 19. na svjetskoj rang ljestvici u poluteškoj kategoriji (Perak je 169.), koji je profesionalac od 2012. godine, a ima omjer pobjeda i poraza 22-5. Sve 22 pobjede ostvario je prekidima, u 20 od 22 pobjede borbu je završavao u prvoj rundi, a njih deset u prvoj minuti prve runde.

Zanimljivo da je u najjačoj svjetskoj organizaciji UFC kao prvi Ukrajinac u povijesti te borilačke organizacije zabilježio šest pobjeda i tri poraza te je u jednom trenutku bio 8. rangirani borac. Nastupao je i u M-1 Global organizaciji, a nakon samovoljnog prekida suradnje s UFC-om u veljači ove godine potpisao je dvogodišnji ugovor za rusku promociju EFN – Eurasian Fight Night.

Krylov se na početku karijere kitio nadimkom ‘Capone’, a kasnije ‘The Miner’ (‘Rudar’), iz poštovanja prema svom rodnom gradu Donjecku, središtu rudarske industrije.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist