Natrag
18.2.2019 17:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Perak protiv Rogersa u Abu Dhabiju

7.12.2012 @ 15:12 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Dubrovački MMA borac Maro "Mean Machine" Perak trebao bi se u veljači 2013. boriti s Amerikancem Brettom "Da Grimom" Rogersom na drugom izdanju turnira Abu Dhabi Warriors, piše fightsite.hr.

Bit će to svakako još jedan veliki test Marovih mogućnosti, jer "Da Grim" Rogers (omjer pobjeda i poraza 12-5) ima iskustvo borbe s najvećima, Fedorom Emelianenkom, Joshom Barnettom i Alistairom Overeemom, a pobjedio je iskusnog Rusa Andreia Arlovskog. Rogers je izgubio svoju posljednju borbu protiv Rusa Alexandra "Draga" Volkova (18-3) na priredbi Bellatora.

– Ja sam praktički već sad u formi za meč, nemam nikakvih ozljeda i smatram da sam u odnosu na Rogersa u prednosti u svakom segmentu. Definitivno očekujem pobjedu, uvjeren sam da sam kompletniji borac i spremat ću se u svom timu koji će mi maksimalno pomoći da budem u top formi. Ponovit ću još jednom da očekujem samo pobjedu i ništa drugo – izjavio je "Mean Machine" Perak (omjer 22-3) za portal fightsite.hr.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana