Sport

PERAK PROTIV KRYLOVA ‘Moram ga pobijediti prekidom’

PERAK PROTIV KRYLOVA 'Moram ga pobijediti prekidom'

Maro ‘Mean Machine’ Perak kroz mjesec i pol dana trebao bi opet u ring.

Protivnik 34-godišnjem Dubrovčaninu (omjer 26-7-1), koji je u posljednjem meču sredinom prosinca 2016. godine ubilježio poraz od Jeremyja ‘Grizzly’ Kimballa na ‘FFC27 – Night of Champions’ priredbi, bit će 25-godišnji Ukrajinac Nikita Andreyvich Krylov, inače 19. na svjetskoj rang ljestvici u poluteškoj kategoriji (Perak je 169.).

Krylov, profesionalac od 2012. godine, ima omjer pobjeda i poraza 22-5. Sve 22 pobjede ostvario je prekidima, u 20 od 22 pobjede borbu je završavao u prvoj rundi, a njih deset u prvoj minuti prve runde.

Zanimljivo da je u najjačoj svjetskoj organizaciji UFC kao prvi Ukrajinac u povijesti te borilačke organizacije zabilježio šest pobjeda i tri poraza te je u jednom trenutku bio 8. rangirani borac. Nastupao je i u M-1 Global organizaciji, a nakon samovoljnog prekida suradnje s UFC-om u veljači ove godine potpisao je dvogodišnji ugovor za rusku promociju EFN – Eurasian Fight Night.

Krylov se na početku karijere kitio nadimkom ‘Capone’, a kasnije ‘The Miner’ (‘Rudar’), iz poštovanja prema svom rodnom gradu Donjecku, središtu rudarske industrije.

-Znači opet akcija, čeka me šest tjedana najjačeg treninga u životu. On je 19. na svjetskoj rang ljestvici, a meni je cilj biti ispred. Borba je u Ukrajini na njegovom terenu, što znači da ga moram pobijediti prekidom – napisao je na svom Facebook profilu Perak.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist