Politika

Penićev sin Dario promatrač na Mljetu!

Imenovanje buduće nevjeste Davora Penića  koji je izabran ponovno za predsjednika županijkog SDP-a nije bila jedina nepravilnost na unutarstranačkim izbrima.
 

Naime, kako duList neslužbeno doznaje, osim što je Matea Deranja koja nema iskaznicu SDP-a bila u biračkom odboru, na Mljetu je sličnu funkciju imao Dario Penić, sin samog Davora Penića, dok je u Konavlima bio njegov „čovjek od povjerenja“ Vlaho Kmetović. U Župi dubrovačkoj pak „osoba od povjerenja“ bila je Slavica Majdiš.

Svi su dakle bili nestranački ljudi. I na Mljetu i u Konavlima Dario Penić te Vlaho Kmetović predstavili su se kao promatrači no ovi unutarstranački izbori poznaju samo institut biračkog odbora.

Na Mljetu pak doznajemo, Dario Penić predstavio se kao promatrač bez da je donio ikakav papir. Također je tražio identifikaciju svih članova SDP-a koji su toga dana glasovali.

Pročitajte još

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

PETKA I VILA RAŠICA Srđevci o ‘dobrim ljudima koji poštuju hrvatske zakone’

Dulist

KREĆE U UTRKU ZA PANTOVČAK Vlaho Orepić kandidat za predsjednika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija