Natrag
18.2.2019 19:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Penićev sin Dario promatrač na Mljetu!

2.12.2013 @ 16:00 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Imenovanje buduće nevjeste Davora Penića  koji je izabran ponovno za predsjednika županijkog SDP-a nije bila jedina nepravilnost na unutarstranačkim izbrima.
 

Naime, kako duList neslužbeno doznaje, osim što je Matea Deranja koja nema iskaznicu SDP-a bila u biračkom odboru, na Mljetu je sličnu funkciju imao Dario Penić, sin samog Davora Penića, dok je u Konavlima bio njegov „čovjek od povjerenja“ Vlaho Kmetović. U Župi dubrovačkoj pak „osoba od povjerenja“ bila je Slavica Majdiš.

Svi su dakle bili nestranački ljudi. I na Mljetu i u Konavlima Dario Penić te Vlaho Kmetović predstavili su se kao promatrači no ovi unutarstranački izbori poznaju samo institut biračkog odbora.

Na Mljetu pak doznajemo, Dario Penić predstavio se kao promatrač bez da je donio ikakav papir. Također je tražio identifikaciju svih članova SDP-a koji su toga dana glasovali.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana