Natrag
19.2.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Penić umjesto Bazdana na čelu Bolnice?

26.3.2013 @ 10:42 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Dr. Davor Penić, liječnik specijalist medicine rada s Korčule i predsjednik SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije trebao bi, doznajemo, biti imenovan na novu dužnost.

Riječ je o sanacijskom upravitelju Opće bolnice Dubrovnik, koju je nedavno pod svoje okrilje uzela država, točnije Ministarstvo zdravlja RH. Time bi Penić, kao sanacijski upravitelj, trebao smijeniti sadašnjeg ravnatelja OBD-a Branka Bazdana, budući da bolnici slijedi sanacija. O ovom imenovanju Penić je tek kratko za duList rekao kako o tome nema nikakvih informacija. 

Sanacije županijskih bolnica trebale bi, prema najavi ministra zdravlja Rajka Ostojića, krenuti već ovog tjedna. 

Upućeni u stanje među SDP-ovcima komentiraju kako je ovo Peniću svojevrsna zahvala, budući da iako je predsjednik ŽO SDP-a nije i kandidat ove stranke za župana na skorim lokalnim izborima. No, ipak ih dematira činjenica kako je Penić liječnik.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana