Natrag
19.2.2019 16:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Penić u birački odbor namjestio buduću nevjestu

30.11.2013 @ 12:12 Dulist Politika

Podijelite:

Davor Penić, kandidat za županijskog predsjednika SDP-a, u birački odbor gradske organizacije Dubrovnik namjestio je navodnu buduću nevjestu Mateu Deranju, koja čak nije član ove stranke.

Čini se, po pritužbama iz SDP-a, da Penić čini sve kako bi pobjedio na današnjim izborima za županijski predsjednika SDP-a. Tako su Dragana Živković, Marita Kisić Kamić, Amir Brkić, Fuad Bečić, Nikša Klečak, maknuti iz biračkog odbora gradske organizacije Dubrovnik, i to na zahtjev Kristine Čurćije.

Umjesto njih imenovana je Štefica Curić Lenert, koja je i ranije bila u sastavu ovog odbora kao izbor Tatjane Šimac Bonačić, te Igor Jurišić i Mira Skansi, za koje se spekulira kako su ljudi bivše članice stranke Olge Murati. Posebno spornu članovi SDP-a drže činjenicu kao se kao članica ovog odbora našla i buduća nevjesta Davora Penića, Matea Deranja. Penić je nju izabrao u birački odbor iako, tvrde iz SDP-a, nije članica stranke.

Podsjetimo, danas se održava drugi krug izbora za županijskog predsjednika SDP-a, a članovi biraju između bivšeg predsjednika Davor Penića i saborske zastupnice Tatjane Šimac Bonačić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana