Aktualno

Pemo otvara butigu u Gradu

Nakon dugo vremena jedina veća butiga u staroj gradskoj jezgri dobit će uskoro konkurenciju.

Naime, kako doznajemo od izvora iz Pema, ovaj dubrovački trgovački lanac otvorit će uskoro butigu upravo u Gradu. Lokacija je Antuninska ulica, preko puta Široke, a rok otvorenja je do Sv. Vlaha.

Butiga će biti  otvorena u prostoru gdje je nekoć bila trgovina Zec. Mnogi Dubrovčani sa sjetom se sjećaju butige Zec u Antuninskoj ulici gdje su mogli kupiti od hrane i kućanskih potrepština do tehnike. Ako kojim slučajem nečega od tehnike nije bilo, vlasnik bi je naručio i za koji dan došli bi preuzeti naručenu robu. Nisu morali ići u Lapad ili Gruž i tada im je život u povijesnoj jezgri bar u tom segmentu bio lakši.

Sada će pak stanovnici u tom prostoru dobiti butigu od prehrane, pa bi dolazak novog trgovačkog lanca mogao značiti i smanjenje cijena prehrambenih proizvoda u Gradu, koje sasvim sigurno nisu nimalo male, posebno u vrijeme sezone!

Pročitajte još

Obilježeno 160 godina od potonuća ‘Tritona’ pokraj Lokruma

Dulist

BOURBON RHODE Pojavio se video spašavanja dvojice Ukrajinaca i Rusa

Dulist

Auro Domus odbijen na Visokom upravnom sudu, Blaga djela skidaju dva bankomata

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija