Aktualno

Pemo otvara butigu u Gradu

Nakon dugo vremena jedina veća butiga u staroj gradskoj jezgri dobit će uskoro konkurenciju.

Naime, kako doznajemo od izvora iz Pema, ovaj dubrovački trgovački lanac otvorit će uskoro butigu upravo u Gradu. Lokacija je Antuninska ulica, preko puta Široke, a rok otvorenja je do Sv. Vlaha.

Butiga će biti  otvorena u prostoru gdje je nekoć bila trgovina Zec. Mnogi Dubrovčani sa sjetom se sjećaju butige Zec u Antuninskoj ulici gdje su mogli kupiti od hrane i kućanskih potrepština do tehnike. Ako kojim slučajem nečega od tehnike nije bilo, vlasnik bi je naručio i za koji dan došli bi preuzeti naručenu robu. Nisu morali ići u Lapad ili Gruž i tada im je život u povijesnoj jezgri bar u tom segmentu bio lakši.

Sada će pak stanovnici u tom prostoru dobiti butigu od prehrane, pa bi dolazak novog trgovačkog lanca mogao značiti i smanjenje cijena prehrambenih proizvoda u Gradu, koje sasvim sigurno nisu nimalo male, posebno u vrijeme sezone!

Pročitajte još

PODRUČJE LAPADA Sanitat nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

Dulist

Otvoren 48. hrvatski seminar za strane slaviste

Dulist

‘POČIVAJ U MIRU DOBRI DJEČAČE’ Do daljnjeg se otkazuju malonogometni turniri

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija