DuList IN

Pelješki vinari predstavili se u Beogradu

Pelješki vinari predstavili se u Beogradu

Predstavnici Udruge Plavac mali i Peljeških vinskih puta na sajmu turizma i vina u Beogradu upoznali su brojne posjetioce sa pelješkom ponudom vinsko – turističkog proizvoda kroz pelješke vinske pute.

Također, dogovorili su za travanj prezentaciju u dvije vinoteke na kojima bi se trebali susresti vinari, distributeri, uvoznici i drugi ljubitelji Plavca malog.

Izlaganje hrvatskih vina i vinarija na sajmu Beowine samo je jedna od aktivnosti promocije hrvatskih vina na tržištu Republike Srbije koje su predviđene projektom Vina Croatia – Vina Mosaica. Uz to, predviđen je i niz drugih aktivnosti i medijskih promocija među kojima su i godišnje kušanje vina u Beogradu u svibnju te promocija u trgovačkom centru u Beogradu u rujnu.

Naime, Hrvatska gospodarska komora, kroz Udruženje vinarstva, okuplja hrvatske proizvođače vina s ciljem ujedinjenog tržišnog nastupa, uspostavljanja preduvjeta za povećanje prodaje na domaćem i izvoznim tržištima te, u konačnici, djelovanja na povišenje konkurentnosti domaćih vina, odnosno stvaranje proizvoda s višom dodanom vrijednosti.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist