Politika

Pelješki most -priča za malu djecu ili budalu?

Pelješki most je prioritet jer Hrvatska ne može bez kopnene veze s Dubrovnikom – izjavio je gradonačelnik Vlahušić na sastanku s francuskim konzultantima koji za račun Europske unije izrađuju studiju izvedivosti povezanosti hrvatskog teritorija.

Gradonačelnik je dodao kako je 'većina građana Dubrovnika suglasna da je most potreban kako bi se cestovno povezao hrvatski teritorij, bez zaustavljanja na granici i kako bi stanovnici Dubrovnika bili punopravni članovi Europske unije'.

U redu, gradonačelniče, shvaćamo da je kampanja u punom jeku, ali… Kako ste ono govorili 2011. godine? Pa podsjetimo naše sugrađane:

– Pelješki most je iluzija. Nemojmo pričati priče. On košta četiri milijarde kuna, može biti gotov za šest godina. Dotada će se u Dubrovniku beznačajno promijeniti demografska i druga slika. To je priča za malu djecu ili budale da budem direktan – kazao je gradonačelnik u noći prošlih parlamentarnih izbora 4. prosinca 2011. godine.

U redu, možda je gradonačelnik tu večer bio opijen izbornom pobjedom, ali zar tako olako odustaje od svojih stavova?

Priča za malu djecu ili budalu? E pa gradonačelniče, sami izaberite!

Pročitajte još

GRADSKO VIJEĆE ODLUČUJE Ukida se bivši Medovićev odjel za imovinu

Dulist

MINI SUKOB Kako je Pezo izgurao Matušića s liste za Sabor

Andrea Falkoni Račić

ČEKA SE ODLUKA SREDIŠNJICE HDZ-a Franković u reizbor tek nakon lokalnih izbora?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija