Natrag
20.2.2019 00:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pelješki most -priča za malu djecu ili budalu?

17.4.2013 @ 23:28 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Pelješki most je prioritet jer Hrvatska ne može bez kopnene veze s Dubrovnikom – izjavio je gradonačelnik Vlahušić na sastanku s francuskim konzultantima koji za račun Europske unije izrađuju studiju izvedivosti povezanosti hrvatskog teritorija.

Gradonačelnik je dodao kako je 'većina građana Dubrovnika suglasna da je most potreban kako bi se cestovno povezao hrvatski teritorij, bez zaustavljanja na granici i kako bi stanovnici Dubrovnika bili punopravni članovi Europske unije'.

U redu, gradonačelniče, shvaćamo da je kampanja u punom jeku, ali… Kako ste ono govorili 2011. godine? Pa podsjetimo naše sugrađane:

– Pelješki most je iluzija. Nemojmo pričati priče. On košta četiri milijarde kuna, može biti gotov za šest godina. Dotada će se u Dubrovniku beznačajno promijeniti demografska i druga slika. To je priča za malu djecu ili budale da budem direktan – kazao je gradonačelnik u noći prošlih parlamentarnih izbora 4. prosinca 2011. godine.

U redu, možda je gradonačelnik tu večer bio opijen izbornom pobjedom, ali zar tako olako odustaje od svojih stavova?

Priča za malu djecu ili budalu? E pa gradonačelniče, sami izaberite!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana