Aktualno

PBZ i Midia prihvatili Vlahušićev prijedlog

PBZ i Midia prihvatili Vlahušićev prijedlog

Na današnjem sastanku u Zagrebu PBZ i Midia grupa prihvatili su prijedloge iz dopisa gradonačelnika Andra Vlahušića od 1. veljače.

Također je prihvaćen i zaključak kako financijska obveza Grada Dubrovnika ne može biti veća od 30 milijuna kuna za vrijeme trajanja cijelog ugovornog razdoblja.

Na sastanku gradonačelnika Vlahušića, predsjednika uprave Privredne banke Zagreb Boža Prke i predstavnika Midia grupe Stevena Turnera i Petra Thura dogovoreno je kako će PBZ deblokirati poslovne račune kako bi se omogućilo normalno poslovanje Garaže dok traje izrada novog ugovora kojim će se regulirati prava i obveze strana uključenih u projekt na utemeljenim i pravno valjanim osnovama.

Nacrt novog ugovora naći će se na idućoj sjednici Gradskog vijeća gdje će se odlučiti o njegovu prihvaćanju, a predstavit će se i idejno rješenje novog ulaza u Grad na Ilijinoj glavici, čiji su sastavni dijelovi, osim prometnog rješenja, i stvaranje novih te uređenje postojećih javnih prostora u obuhvatu OŠ Marina Držića i Bogišićevog parka, kao i poslovnog centra na Garaži.

U međuvremenu Grad Dubrovnik će poduzeti sve što je potrebno da Garaža nastavi normalno raditi do prihvaćanja novog ugovora, kaže se na službenoj stranici Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist

CAVTATSKI UČENICI U KUĆI BUKOVAC Izrađivali uskršnje čestitke

Dulist