Sport

Patrik Prigl prvak Hrvatske!

Patrik Prigl prvak Hrvatske!

Patrik Prigl, član Judo kluba Dubrovnik 1966, prvak je Hrvatske u kategoriji do 60 kilograma na Prvenstvu Hrvatske za djevojčice i dječake do 13 godina koji se održava u Samoboru.

U konkurenciji 18 natjecatelja, na putu do zlata ostvario je četiri pobjede, sve s maksimalnim učinkom tj. iponom. I ostali dubrovački judoke u Samoboru su ostvarili odlične rezultate.

Anđela Violić (JK Dubrovnik 1966) osvojila je srebro u kategoriji do 48 kilograma u kojoj je nastupilo 15 djevojčica, dok je Bruna Bilić (također JK Dubrovnik 1966) u istoj kategoriji osvojila broncu upisavši tri pobjede i poraz od buduće prvakinje.

Laura Žutac (JK Župa dubrovačka) osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 52 kilograma, dok brončane medalje s natjecanja donose Luka Kirigin (JK Ura Nage) u kategoriji do 34 kilograma i Petar Šiljezar (JK Župa dubrovačka) u kategoriji do 60 kilograma.

Peta mjesta osvojili su Luka Kraljević (JK Slano, kategorija do 34 kilograma), Stijepo Kristović (JK Ura Nage, – 55), Mihaela Đuho (JK Dubrovnik, -28), Lujo Domaćin (JK Dubrovnik, -60), Petrunjela Pavić (JK Župa dubrovačka, -40) i Lena Galjuf (JK Župa dubrovačka, -52). 

Luka Violić (JK Dubrovnik 1966) osvojio je sedmo mjesto u kategoriji iznad 60 kilograma, dok je najmlađi natjecatelj Marko Vareškić (JK Dubrovnik 1966) u kategoriji do 38 kilograma upisao jednu pobjedu i dva poraza u svom prvom nastupu na Prvenstvu Hrvatske.
Na natjecanju je nastupilo 278 judoka iz 47 klubova.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist