Aktualno

Pašalić dobio uporabnu dozvolu za Marinu Frapu

‘Izdana je dozvola za Bazen A’, poručili su kratko iz Ministarstva graditeljstva RH na upit DuLista može li Marina Frapa započeti s radom. Kao što nam je i najavio vlasnik Franjo Pašalić još početkom travnja, ona je, doduše nakon više od mjesec dana kašnjenja, otvorila svoja vrata.

Podsjetimo, Pašalić je tada, među ostalim, poručio da će drugi dio biti pušten u funkciju za pola godine kada Veslački klub Neptun izvrši obnovu zgrade.

– Načelno smo se dogovorili kad krene preuređenje da će dozvoliti prolazak našim priključcima za vodu i struju. Žalosno je što zbog hrvat­skog jala nisam mogao raditi gotovo dvije godine. Ipak, najviše je od toga izgubila država i grad, a najmanje ja – rekao je za DuList prvi čovjek tvrtke Laguna trade kojoj je još 2012. godine dodijeljena trideseto­godišnja koncesija nad 54.427 četvor­nih metara u Gruškom zaljevu, mora i dijela Lapadske obale.
­

Pročitajte još

SKORO MJESEC DANA Sanitat provodi deratizaciju u Gradu i Župi

Dulist

UZ DAN POLICIJE Evo koji su se službenici istaknuli u natjecanjima!

Dulist

MARO KRISTIĆ ‘Građevinski lobi melje sve pred sobom, a Grad mu se nema snage oduprijeti’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija